Pályázatok

TOP-2.1.2-15-BO1-2016-00010 TOP-1.2.1-16-BO1-2017-00013 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028 TOP-1.4.1-15-BO1-2016-00031

Archív hírek

II. Mad Boyz Extreme Enduro verseny

Augusztus első szombatján került megrendezésre a Mad Boyz Motorsport KHE. szervezésében második alkalommal a Mad Boyz Extreme Enduro verseny.
A tavalyi verseny pozitív visszhangja miatt idén még több versenyző és néző jelent meg a rendezvényen. Amatőr és profi kategóriában összesen 35 induló mérhette össze a tudását.
Az előző évi versenyhez képest idén a két kategória külön nyomvonalon motorozhatott. A profik számára a pályaépítők néhány nagyobb kihívást jelentő akadállyal tették izgalmasabbá a küzdelmet. Az extreme enduro országos bajnokságához hasonló lebonyolítással és akadályokkal készültünk. A pálya elkészítéséhez rönköket, gumikat, beton és fa elemeket, valamint roncsautót és egy kamion platóját is felhasználtunk.
A versenyzők kategóriánként 6-7 fős csoportban indultak a 10 perces futamokban. A három forduló során pontokat gyűjtöttek, ami alapján alakult ki a végeredmény. Amatőr kategóriában 1. Brindzár Attila 2. Dávid Lajos 3. Fenyves Attila (Mad Boyz Motorsport), profi kategóriában 1. Holló Bence 2. Hadobás Ádám 3. Mizerák Máté. Az előkészületek már egy hónappal a rajt előtt megkezdődtek. A pálya építése bő egy hétbe telt, melyet az egyesület tagjai és alkalmi segítői önkéntes munkában végeztek.
Itt szeretnék köszönetet mondani a munkájukért, nélkülük nem jöhetett volna létre a motorverseny.
Az egyesület ezúton szeretné kifejezni köszönetét a támogatóknak: Kormos Krisztián Polgármester Úr, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete, Fenyves Attila, Murányi Zsolt, Gyetvai Zoltán, László Károly és Károlyné, Hamkóné Juhász Alida, id. Leitner Csaba, id. Nagy Attila, id. Sir Artúr, Kolmont Péter, Ózdi kisgépbolt - HUSQVARNA szakkereskedés és szerviz, H6 pizzéria, Polgárőrség Borsodnádasd, Írisz Patika Bt. Borsodnádasd, Oryon desing, Plastic Pack Kft., Dia-Ker 63 Bt. Festék- Barkács Sziget.

László Márk

További fényképek - nagyobb méretben is - megtekinthetők facebook oldalunkon, erre a linkre kattintva.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek II. Mad Boyz Extreme Enduro verseny
X

Right Click

No right click