Értesítés a bérfizetésről

Értesítjük a közfoglalkoztatásban dolgozókat, hogy a június havi munkabér kifizetési helye és időpontja

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2019. július 04-e (csütörtök) 13.30 órától 15.30 óráig.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Generali Biztosító tájékoztatása

A Generali Biztosító értesíti a tisztelt ügyfeleit, hogy június 20-án 9:00-12:30 óráig a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal épületében kárbejelentéssel, és adategyeztetéssel kapcsolatban ügyeletet tart.

Ügyeleten kívüli időpontban a "Generali Biztosító Zrt. Ózdi Fiók" Facebook címen, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is megteheti.

Felhívás hivatásos gondnok képzésre

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003.(V.13.) ESzCsM rendeletben meghatározottak szerint térítésköteles hivatásos gondnoki képzést hirdet meg.

A képzésre jelentkezés határideje: 2019. június 24.

A képzéssel kapcsolatos bővebb tájékoztató és jelentkezési lap az alábbi sorokra vagy ikonokra kattintva tölthetőek le.

Felhívás hivatásos gondnok képzésre
Jelentkezési lap
Hivatásos gondnok képzés tematika

Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal

Tájékoztató a 2019. évi nyári szünidei gyermekétkeztetésről

Tisztelt Szülő(k)/Törvényes Képviselő(k)!

Tájékoztatjuk, hogy a nyári szünidei gyermekétkeztetés 2019. június 17-től 2019. augusztus 30-áig, 54 munkanapon keresztül vehető igénybe a korábban „Nyilatkozatot” kitöltő szülők hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekei számára.  

Az ebédet az említett napokon a központi konyháról lehet elvinni 11:30-tól - 13:00 óráig, vagy helyben fogyasztható el a konyha étkezőjében.

Az Engels telepen és a Lemezgyár telepen lakó jogosult gyermekek részére igény szerint kiszállítja a konyha az ebédet az alábbiak szerint.

A Lemezgyár telepen a volt Szociális Alapszolgáltatási Központ (3672 Borsodnádasd, Köztársaság 114.) épületében tesszük le az ételhordókat 12:30 és 13:00 óra közötti időben. A Lemezgyár telepiek a nyári szünet első napján június 17-én 9:00 óráig juttassák el az ételhordókat a fent megjelölt helyre.

Az Engels telepen a korábbiakhoz hasonlóan házhozszállítással történik az ebéd kihordása, melynek időszaka: 9:30 – 10:00 óra között.

Mindenkire vonatkozóan felhívom figyelmüket, hogy csere ételhordóról, azok tisztaságáról mindenki köteles gondoskodni. Közegészségügyi előírások betartása okán a nem megfelelően tisztán tartott ételhordókat nem áll módunkban megtölteni!

Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ

Felhívás megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatására

Borsodnádasd Város Önkormányzata segítséget kíván nyújtani a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásához. Megfelelő számú jelentkező esetén (15-20 fő) Borsodnádasdon lehetőség nyílik ilyen jellegű munkahely létesítésére. Kérem a felhívásban érintett, munkát vállalni szándékozó borsodnádasdi és környékbeli személyeket, hogy 2019. június 24. napjáig jelezzék munkavállalási szándékukat az alábbi telefonszámon: 0621/345-7040 (Ferenczné Szabó Csilla, vagy Szántó Erika) vagy az alábbi email címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

A Borsodnádasdi Praxisközösség honlapja már elérhető

Borsodnádasd Város Önkormányzata az EFOP-1.8.2-17 felhívásra benyújtott „Praxisközösség létrehozása Borsodnádasdon és térségében” című projekt kapcsán 109,79 millió Ft támogatást nyert el.

A létrejött praxisközösségben 1 felnőtt, 3 vegyes és 1 gyermek háziorvosi praxis vesz részt, ezek ellátási területe a következő településekre terjed ki: Borsodnádasd, Járdánháza és Arló.

A projekt már online is elérhető, az alábbi linkre kattintva: https://www.borsodnadasdipraxis.hu/

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítás bevezetéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység minőségének, valamint ellenőrzési rendszerének hatékonyabbá tétele érdekében a teljes szolgáltatási területen matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítást vezet be.

A közeljövőben az ingatlanhasználók levélben, nyilvántartási adatainknak megfelelő, sorszámozott matricát/matricákat küldünk ki, melyet a hulladékgyűjtő edényzetre/edényzetekre kell felragasztani. A matrica igazolja, hogy az adott ingatlanhasználó jogosult a hulladékszállítás igénybevételére. Az azonosító matricát az edényzeten jól látható helyen kell elhelyezni.

A matricán szereplő kuka méretének (liter) meg kell egyeznie a kuka tényleges méretével (liter), illetve azzal az űrmértékkel, ami alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj megfizetésre kerül.

Az időszakosan, illetve az állandóan használt ingatlanok esetén a megkülönböztethetőség miatt különböző színű matrica kerül bevezetésre.

Az edényzet ürítése alkalmával a szállító jármű személyzete minden esetben köteles ellenőrizni a matrica meglétét. Matrica hiányában az edényzet a későbbiekben nem kerül ürítésre.

Amennyiben kérdés merül fel a leírtakkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre.

Ügyfélszolgálataink elérhetősége:

TELEFONSZÁM: +36 21 3500 111
E-MAIL CÍM: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
LEVELEZÉSI CÍM: 3510 Miskolc, Pf. 583

Együttműködésüket megköszönve.

BMH Nonprofit Kft.

Értesítés a bérfizetésről

Értesítjük a közfoglalkoztatásban dolgozókat, hogy a május havi munkabér kifizetési helye és időpontja

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2019. június 06-a (csütörtök) 13.30 órától 15.30 óráig.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Pünkösdhöz kapcsolódó nyitvatartási és hulladékszállítási rend

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás rendje pünkösdhétfőn, azaz 2019. június 10-én nem változik. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket és zsákokat a szállítás napján legkésőbb reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Ügyfélszolgálatok nyitva tartása:

2019. június 10. hétfő ZÁRVA

Hulladékudvarok nyitva tartása:

2019. június 10. hétfő ZÁRVA

A hulladéknaptárak letöltéséhez és egyéb információkért látogasson el a www.bmhnonprofit.hu weboldalra vagy keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 21 3500 111

BMH Nonprofit Kft.

Hely Választási Iroda tájékoztatása

Tisztelt Választópolgárok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 1. sz. szavazókörben (Polgármesteri Hivatal) és a 3. sz. szavazókörben (Közösségi Ház és Könyvtár) elhelyezett kamerák felvevőegysége a szavazás titkosságának biztosítása érdekében (mint eddig minden alkalommal, úgy most is) a szavazólapok Bizottságoknak történő átadását követően, 2019. május 26-án (vasárnap) kikapcsolásra kerül. A kamerák infravörös fénye csupán az áram alá helyezettséget jelzi, felvétel, megfigyelés a választás ideje alatt nem történik.

Helyi Választási Iroda

Lakossági Tájékoztatás

Tájékoztatom a Tisztelt Állampolgárokat, hogy az Ózdi Járási Hivatal Borsodnádasdi Kirendeltsége (Okmányiroda)

2019. május 25. napján (szombaton) 8.00 órától 14.00 óráig
2019. május 26. napján (vasárnap) 6.00 órától 19.00 óráig

tartó nyitvatartási idővel áll a választópolgárok rendelkezésére, a választáshoz kapcsolódó egyes okmányok pótlásának ügyintézésére.

Zsigray Árpád    
járási hivatalvezető

Értesítés a bérlettámogatásról

Értesítjük a bérlettámogatásban részesülőket, hogy a 2019. május havi (határozattal rendelkezők részére) bérlettámogatások kifizetési helye és időpontja

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal Pénztára)

2019. május 15-e (szerda) 8.00 órától 12.00 óráig és 13.00 órától 14.30 óráig.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Értesítés a bérfizetésről

Értesítjük a közfoglalkoztatásban dolgozókat, hogy az április havi munkabér kifizetési helye és időpontja

Borsodnádasd, Köztársaság út 12. (Polgármesteri Hivatal)

2019. május 07-e (kedd) 13.30 órától 15.30 óráig.

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Útlezárás (Borsodnádasd, Vajdavár utca eleje)

Tisztelt Ingatlan- és Gépkocsi tulajdonosok!

2019. május 02-án a gépjármű forgalom teljes elkorlátozásával a Vajdavár utca eleje, az utca teljes szélességben elkorlátozásra kerül a Borsodnádasd város csatornaépítési beruházás megvalósításának kivitelezési munkái miatt.

Mivel a csatorna az útburkolatban megy, építés közben a fenti utcában forgalmi akadályokra lehet számítani! Kérjük, hogy a lakóházak udvaráról a nap közben használni kívánt személygépkocsikkal reggel 8-ig álljanak ki, mert nap közben ez nem lehetséges! A kivitelezési munkák zajterheléssel járhatnak, emiatt a lakosság elnézését kérjük!

Az elkorlátozás várhatóan aznap 16 óráig tart!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A munkák várható befejezése 2019. május 02.

Építésvezető: Kirila Ferenc Tel: +36-30/174-4882

Penta Általános Építőipari Kft.
2100 Gödöllő, Kenyérgyári út 1/E.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek