Mesekert Óvoda

Borsodnádasdi Mesekert Óvoda

Cím: 3671 Borsodnádasd Köztársaság út 11.
Telefon: 48/442-042
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Óvodavezető: Becseiné Tóth Ágnes

Intézményegységünk Magyarország Észak-keleti részén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fekvő városban, Borsodnádasdon található. Településünk a Bükk-hegység lábánál völgyben épült, melyet erdők vesznek körül. A lakosok száma 3000 fő. A halmozottan hátrányos helyzetű lakosság aránya magas.

1992-ig településünkön két intézmény működött öt csoporttal. A munkahelyek megszűnésével családok költöztek el a városból, ami a gyereklétszám csökkenését eredményezte. A fenntartó három csoport működését engedélyezte 1995. szeptember 1-től Ezért a központi óvodában kettő, a tagóvodában egy csoport működött.

2010. szeptember 1-től a két óvoda egy helyen működik, a Köztársaság út 11. szám alatt. A fenntartó sikeres pályázat eredményeképpen egy modern, három csoportos óvodát létesített, melynek neve Borsodnádasdi Mesekert Óvoda.

Az intézménybe felvehető gyermekek létszáma 90 fő. Közöttük magas a halmozottan hátrányos helyzetűek aránya. Ezért az óvodai nevelési program része az Integrációs Program, amely lehetőséget biztosít a pályázatokon való részvételre.

A dolgozók létszáma 12 fő,

  • Óvodapedagógus 8 fő,
  • Pedagógiai asszisztens 1 fő
  • Dajka 3 fő.

Óvodavezető: Becseiné Tóth Ágnes
Óvodavezető helyettes: Koós Karolina

Borsodnádasdi Mesekert Óvoda - Házirend
Borsodnádasdi Mesekert Óvoda - Szervezeti és Működési Szabályzat
Borsodnádasdi Mesekert Óvoda - Pedagógiai Program

 

 

Ön itt van: Home Intézmények Mesekert Óvoda