Véleményezési dokumentumok

LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI FELHÍVÁS

A településrendezési eszközök módosítása egyeztetéséhez

Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Borsodnádasd Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet (továbbiakban Kr.) alapján felülvizsgálja településfejlesztési koncepcióját.

A felülvizsgálat tervezetének dokumentumai megtekinthetők a www.borsodnadasd.hu honlapon.

A  fenti dokumentumok véleményezéséhez, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az  érintettek részére az Önkormányzat a hivatkozott jogszabály (Kr.) 29/A § (2,3) alapján

partnerségi egyeztetést

hírdet meg.

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Korm. rendelet 3.§ (2) szerint:

 A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. § (3), (5) és (6) bekezdése szerinti előzetes és munkaközi tájékoztatás lakossági fóruma kizárólag elektronikus úton történik. Az észrevételeket és javaslatokat az előzetes tájékoztató és az elkészült tervezet önkormányzati honlapon történő közzétételétől számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton.

Fentiek alapján a módosítás tervezettel kapcsolatosan kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek 2020. május 27 -ig elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatva.

Az önkormányzat várja minden érintett helyi lakos, vállalkozás, civil- és egyházi szervezet észrevételeit.

                                   

Kormos Krisztián
polgármester   

 Településfejlesztési koncepció 2020. - véleményezési dokumentáció 
Ön itt van: Home Önkormányzat Településfejlesztés Véleményezés Településfejlesztési Koncepció