Pályázatok

TOP-3.1.1-15-BO1-2016-00015 ÉMO5 – KEHOP-2.2.2-15-2015-00036 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028

Archív hírek

Lakossági Tájékoztatás

Tisztelt Borsodnádasdi Lakosok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Borsodnádasdon a szennyvízhálózat kiépítése megtörtént, elkészült.

Akinek az ingatlanához tisztító idomot helyeztek el a kivitelezők és a „Megrendelő adatlap”-ot kitöltötte és leadta, ráköthet és használhatja.

Amennyiben a rákötés megtörtént, köteles bejelentést tenni a rákötést végző vállalkozónak, vagy a tulajdonosnak az Önkormányzat (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy az ÉRV (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) irányába a rákötés címe, ingatlantulajdonos neve, és lehetőség szerint 2 db fotóval mellékelve, bekötés megtörtént megjegyzéssel.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy ha az igénybejelentést, a megrendelőlapot legkésőbb június 30-ig (nem rákötési határidő) nem adja le az Önkormányzatnál, annak szennyvízbekötés műszaki átvételi díjat kell fizetnie, az ÉRV Zrt műszaki ellenőrének, egyszeri 5 100 Ft-ot.

Amelyik ingatlanon a szennyvízbekötés nem valósul meg, akkor az Önkormányzat a csatornázott utcákban, talajterhelési díjat fog kiszabni, melynek összegét a felhasznált ivóvíz és az elszállított szennyvíz különbsége alapján kell megfizetnie a 10/2015. (IX. 25.) önkormányzati rendelet alapján. A talajterhelési díj egységdíjának mértéke: 1 200 Ft/m3 a 2003. évi LXXXIX. környezetterhelési törvényben foglaltak szerint.

Tisztelettel:

Borsodnádasd Város Önkormányzata

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Lakossági Tájékoztatás