Pályázatok

TOP-3.1.1-15-BO1-2016-00015 ÉMO5 – KEHOP-2.2.2-15-2015-00036 TOP-1.4.1-19-BO1-2019-00028

Archív hírek

Lakossági Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Sajnálatos módon betegség miatt mindkét orvosi rendelőben és a helyi ügyeletben is az orvosi ellátás fennakadással működik.

Kérjük Önöket, hogy az ellátást csak különösen indokolt esetben, a korábban megadott időpontokban és vezetékes telefonon szíveskedjenek igénybe venni!

Ezen rendkívül súlyos járványügyi helyzetben lehetetlen újabb egészségügyi dolgozókat találni. A kialakult krízishelyzetet jelentettük a Járás Hivatal Népegészségügyi Intézete felé.

Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy tegyen meg annak érdekében mindent, hogy a megbetegedést elkerülje. Korábbi tájékoztatóinkban megfogalmazottakat szíveskedjenek megfogadni!

Annak érdekében, hogy a település működése ne álljon meg, a döntéshozók minél kisebb eséllyel essenek ki a feladatuk ellátásából, a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadását 2020. december 8. napjától határozatlan ideig beszüntetjük.

Kérjük ügyeiket elsődlegesen a 06-48-442-334-es telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus elérhetőségén szíveskedjenek kezdeményezni.

Személyes ügyfélfogadás kizárólagosan és különösen indokolt esetben, az ügyintéző behívására történik!

Újabb rendelkezésünkre álló információink ismeretében további tájékoztatást adunk Önöknek!

A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Kérjük fentiek szíves elfogadását!

Borsodnádasd, 2020. december 7.

Kormos Krisztián
polgármester   

Ön itt van: Home Hírek Archív hírek Lakossági Tájékoztatás